Volvo Unlimited Edition (BE) OPTIMAAL CHAUFFEURSCOMFORT EN LUXE (FM/FMX)

Deze Volvo FM en FMX Unlimited Edition is een speciale versie van Volvo Trucks België.


VOLVO UNLIMITED EDITION

Klaar om te genieten van een unlimited ervaring? De Volvo Unlimited Edition combineert uw favoriete truck met extra comfort, luxe en veiligheid. U kunt deze editie combineren met iedere configuratie en kleur van de Volvo Trucks FM en FMX modellen, waardoor u in alle gevallen de werkplek krijgt die u verdient.

Wacht niet langer en kies vandaag nog voor:
✔️ Comfort ✔️ Luxe ✔️ Looks ✔️ Veiligheid ✔️ Betrouwbaarheid ✔️ Kwaliteit

Volvo FM en Volvo FMX pakket

 • Volvo FM of FMX Unlimited Edition-sticker en embleem
 • Visibility + pakket:
  - Regensensor
  - Bi-Xenon verlichting met koplampsproeiers
  - Automatische lichtschakelaar
  - Statische bochtverlichting (Volvo FM)
 • Electronic Climate Control
 • Interieurverlichting wit en rood
 • Stuurwiel met lederen afwerking
 • Twee armsteunen op chauffeurszetel én bijrijderszetel

Aanbieding is geldig op alle modellen Volvo Classic FM en Classic FMX t/m bestelling week 36 2020 en alleen verkrijgbaar in België.

VOLVO FM UNLIMITED EDITION

De Volvo FM Unlimited Edition: een flexibele, hoogwaardige werkplek.

Als een 24-7-werkplek is de Volvo FM moeilijk te overtreffen. Hij is tot in het kleinste detail ontworpen om rijden, werken en rusten te ondersteunen. Het zijn deze kenmerken die hem in staat stellen uitstekende operationele efficiëntie en superieure prestaties te leveren. Maar er is nog veel meer.

De Volvo FM biedt een intuïtieve bediening en het ontwerp van de cabine geeft de bestuurder een fantastisch zicht en optimaliseert de veiligheid in zowel het stadsverkeer als op het platteland. Hieraan kunt u flexibele chassis- en carrosseriebouwopties en innovatieve Volvo-functies toevoegen. Het resultaat is een flexibele, krachtige truck met een binnen- en buitenwerkomgeving die elke chauffeur zal waarderen.

Volvo FM Unlimited Edition

VOLVO FMX UNLIMITED EDITION

De Volvo FMX Unlimited Edition: de robuste all-rounder.

Als u op zoek bent naar een truck die sterke prestaties combineert met het vermogen om veeleisende uitdagingen aan te gaan en snelle, efficiënte transporten uit te voeren, hoeft u niet verder te zoeken dan de Volvo FMX. De robuuste voorkant van de cabine houdt de bestuurder goed beschermd, terwijl actieve veiligheidssystemen het werken in de bouw eenvoudiger en veiliger maken. De cabine is ook ontworpen om het zicht van de bestuurder te optimaliseren.

In termen van flexibiliteit biedt de Volvo FMX geweldige aanpassingsmogelijkheden, waarbij het toepassingsgebied wordt vergroot en de prestaties worden geoptimaliseerd. Met optionele innovatieve Volvo-functies zoals Volvo Dynamic Steering, I-Shift met kruipversnelling, Automatic Traction Control en liftbare tandemas is de Volvo FMX de robuuste allrounder waarop uw bedrijf kan vertrouwen.

Volvo FMX Unlimited Edition

MEER WETEN OVER DE VOLVO UNLIMITED EDITION?

Uw verkoopadviseur vertelt u graag meer. Zij hebben op al uw vragen een antwoord.

Neem contact op met uw vestiging