Afgeleverd aan Mediplast Benelux B.V.

Deze Renault Master Chassis Cabine met Citybox opbouw is afgeleverd aan Mediplast Benelux B.V. door Nebim in Elsloo. Het voertuig is voorzien van een Dhollandia laadklep met een hefvermogen van 750kg. Verder beschikt deze Master over een navigatiesysteem en achteruitrijcamera.

Het Zweedse Mediplast verkoopt en distribueert medische hulpmiddelen aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en tal van andere zorginstellingen in en rondom de Scandinavische landen. Het assortiment is zowel breed als omvangrijk met een sterke focus op zes belangrijke gebieden in de medische wereld: Chirurgie, Thorax, wondverzorging, Anesthesie / Intensive Care, stoma en Keel, Neus en Oor (KNO). Buiten Scandinavië levert het bedrijf rechtstreeks aan het in Elsloo gevestigde Mediplast Benelux B.V. Van hieruit worden de producten verkocht en gedistribueerd aan een groot aantal zorgaanbieders in Nederland, België en Luxemburg, maar ook ver daarbuiten.

Mediplast Benelux B.V. heeft in vrij korte tijd een toonaangevende status opgebouwd. Geroemd om de indrukwekkende omvang en verscheidenheid van het assortiment, geprezen om de snelle leveringen, het hoge service- en kwaliteitsniveau en het deskundige advies.

Benieuwd naar de Renault Master Chassis Cabine?

Ontdek de Renault Master Chassis Cabine


Bekijk ook http://www.veiligvoeden.nl/