Nebim investeert in nieuwe vestigingen in België

Het dealerbedrijf van de toekomst

De nieuwbouw in Zele gaat in het tweede kwartaal van 2019 open; het nieuwe pand in Zwevegem medio 2019. De state-of-the-art vestigingen zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten voor verkoop, truck- en trailerservice, truckverhuur en alle ondersteunende diensten die Nebim biedt.

LEES MEER

Onze nieuwe vestigingen

Nebim Zele

De nieuwe vestiging in Zele bevindt zich op het nieuwe bedrijventerrein Zone 3 aan de Poldergotestraat in de directe nabijheid van de E17 (Afrit 12 Lokeren/Zele). De vestiging komt in de plaats van onze huidige locatie in Dendermonde.

Voortgang Nieuwbouw

Nebim Zwevegem

De nieuwe vestiging in Zwevegem bevindt zich op het nieuwe bedrijventerrein De Pluim aan de Bekaert (N391) in de directe nabijheid van de E17 (Afrit 3 Zwevegem). De vestiging komt in de plaats van onze huidige locatie in Harelbeke.

Voortgang Nieuwbouw

Het laatste nieuws

Maart 2019-5 Zele

Binnen is alles klaar om onze klanten te kunnen ontvangen en te bedienen. De eerste dag na de verhuizing was in de werkplaats al veel activiteit en werd er goed gebruik gemaakt van de nieuwe omgeving.

Maart 2019-4 Zele

Rondom het nieuwe pand is alles in gereedheid gebracht en klaar voor de verhuizing.

September 2019-2 Zwevegem

Het terrein wordt geasfalteerd en krijgt gelijk een andere aanblik. Er is hier vanwege de ondergrond van dit terrein bewust gekozen voor asfalt in plaats van stenen bestrating zoals in Zele.

September 2019-1 Zwevegem

Voor wordt de openbare parkeerstrook ingedeeld en verhard. Op het terrein om het pand wordt de ondergrond strak getrokken en klaar gemaakt voor de asfaltering.

Augustus 2019 Zwevegem

De gevelbelettering hangt als onmisbare herkenning rondom het pand. Aan de buitenzijde van het terrein wordt het grondwerk voor de scheidingswal en de randen voor de bestrating klaar gemaakt.

Juli 2019-5 Zwevegem

De ontvangstbalie, het meubilair en stellingen staan op zijn plaats en in gereedheid gebracht om verder aangevuld te worden. We kunnen bijna niet wachten als we dit zo zien!

Juli 2019-4 Zwevegem

Zowel binnen als buiten worden de bouwstellages opgeruimd en alles klaar gemaakt voor verderer afwerking en bestrating.

Juli 2019-3 Zwevegem

Een prachtige aanblik van de voorzijde waar goed te zien is hoeveel straten er zijn.

Juli 2019-2 Zwevegem

Ook binnen worden grote vorderingen gemaakt. O.a. zijn alle verlichting units geplaatst, ventilatiekanalen geïnstalleerd en worden de plafonds afgewerkt. Nu kan ook de afwerking van de diverse ruimtes gaan beginnen.

Juli 2019-1 Zwevegem

Op het dak worden goede vorderingen gemaakt. De frames voor de zonnepanelen staan op rij klaar en de eerste zonnepanelen zijn geplaatst. Intussen wordt ook de WTW unit geplaatst. Een WTW unit is een ventilator waarbij vervuilde lucht afgevoerd wordt en schone lucht aangevoerd wordt waarbij gebruik wordt gemaakt van warmteterugwinning.

Juni 2019 Zwevegem

Het netwerk van leidingen voor het BEO-veld worden in de geulen aangelegd. De gevelbeplating rondom het pand is klaar en in de hal staan de eerste werkplaats attributen klaar om straks op hun plaats gemonteerd te worden.

Mei 2019-3 Zwevegem

De collectoren, die in verbinding staan met het BEO-veld, zijn in de ondergrondse prefab put geplaatst en de verbindingsgeulen, waar dadelijk de leidingen in komen, worden uitgegraven. Binnen worden is men druk bezig om de bekabeling, leidingen en het ventilatiesysteem verder uit te bouwen.

Mei 2019-2 Zwevegem

Mei 2019-2 Zwevegem

De onderdelen van de poorten zijn geleverd en men is begonnen met de montage van de eerste serie. 

Mei 2019-1 Zwevegem

De lichtstraten worden geplaatst en hiermee wordt het dak definitief waterdicht afgewerkt. Ook is er een start gemaakt met het tegelwerk van de kleedruimtes en hierdoor wordt het ruwe bouwwerk omgetoverd naar mooi afgewerkte ruimtes.

April 2019 - Zwevegem

Er zijn in korte tijd weer flinke stappen gemaakt. Het plaatsten van de dakisolatie en de TPO dakbedekking is bijna afgerond. De vloerverwarming is gemonteerd en de vloeren worden gestort en glad gestreken.

Maart 2019-2 - Zwevegem

Aan weerszijde van het kantoorgebouw is de steeldeck geplaatst en men is begonnen met het monteren van de zijwanden. Er zijn ook al weer meer putten in de werkplaats geplaatst.

MAART 2019-3 - ZELE

Terwijl het buiten goed vordert, krijgt ook binnen steeds meer invulling. De voorraadschappen staan klaar om gevuld te worden en in de ontvangstruimte wordt hard gewerkt aan de laatste afwerking. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan het installeren van de apparatuur in de straten.

MAART 2019-2 - ZELE

De gevelbelettering met het NEBIM logo, Volvo Trucks en het bekende Volvo Iron Mark zijn tegen het pand gemonteerd. Ook de achterzijde wordt nu verder in gereedheid gebracht voor de bestrating.

Maart 2019 - Zwevegem

De staalconstructie is behoorlijk gevorderd en het eindresultaat is in zicht. Er is intussen een start gemaakt met het plaatsen van de eerste Sandwich panelen.

Februari 2019-3 - Zwevegem

De staalconstructie aan de linkerzijde is klaar en wordt nu verder uitgebouwd aan de voorzijde van het kantoorpand. Binnen krijgen we al een duidelijk beeld van de indeling en de ruimte.

Februari 2019-2 - Zwevegem

Aan de linkerzijde van het kantoorpand is men gestart met de bouw van de staalconstructie en is het hoogste punt al bereikt.

Maart 2019-1 - Zele

Naarmate de dag vordert zie je de betrating groeien. De bouwketen zijn intussen verwijderd van het terein en ook daar wordt de grond in gereedheid gebracht voor de bestrating.

Februari 2019-5 - Zele

Buiten worden de voorbereidingen getroffen voor het leggen van de bestrating, terwijl er elders het indrukwekkende netwerk van leidingen van het BEO-veld wordt aangelegd.

Februari 2019-4 - Zele

Binnen krijgt het al meer vorm door het plaatsen van o.a. de balie bij de entree, goed ingedeelde werkruimtes en kantoren. Wat opvalt is de hoeveelheid licht dat overal binnenkomt en openheid door de glaswanden. 

Februari 2019-3 - Zele

De collectoren, die in verbinding staan met het BEO-veld, zijn aangekomen en worden in een ondergrondse prefab put geplaatst. Hierin worden de 27 bodemlussen gekoppeld op een centrale ringleiding die naar warmtepomp in het gebouw loopt.

Februari 2019-2 - Zele

Ondanks dat men nog met de afwerking bezig is, komen de eerste kantoormaterialen al binnen. 

Februari 2019-1 - Zele

De groffe bouwwerkzaamheden zijn voor zoverre klaar en de laatste hand wordt gelegd aan het plaatsen van de laatste tussenwanden en afwerkingen. Nu wordt de grootte van de ruimtes en de hoeveelheid licht dat binnenkomt goed zichtbaar.

Februari 2019 - Zwevegem

Bij het kantoorgebouw is het tweede dek al geplaatst en wordt nu afgewerkt. Daarnaast is men ook start met de voorbereiding van de te bouwen staalcontructie van de aanliggende hallen.

Januari 2019 - Zwevegem

Het dek van de eerste etage is afgewerkt en men is gestart met het optrekken van de muren aan de buitenzijde.

December 2018-3 - Zwevegem

December 2018-3 - Zwevegem

Het dek van de eerste etage van het kantoorgebouw ligt er op en wordt in gereedheid gebracht om afgewerkt te worden.

December 2018-2 - Zwevegem

De muren van het kantoor zijn verder opgetrokken en merendeels van de fundering is gestort en is aan het uitharden voor de volgende fase.

December 2018 - Zwevegem

Er wordt hard gewerkt om de enorme Volvo zuil op zijn plaats te krijgen. Hiermee wordt voor de buitenwereld nog meer duidelijk dat hier een prachtige vestiging van een Volvo Trucks-dealer gaat komen.

November 2018-3 - Zwevegem

De fundering voor het kantoor is gereed en de eerste muren zijn al opgetrokken. Overige funderingpunten worden in gereedheid gebracht om gevuld te worden met beton of zijn al klaar. 

November 2018-2 - Zwevegem

November 2018-2 - Zwevegem

Ook aan de andere zijde worden nu de putten geplaatst en aan de linkerzijde wordt zichtbaar waar de toekomstige doorrijstraat gaat komen om zo rond om het pand te kunnen rijden.

November 2018 - Zwevegem

Diverse funderingen zijn al afgegraven en door de aftekiningen is al duidelijk zichtbaar waar o.a. het kantoorgebouw gaat komen. Ook worden de eerste putten in de werkplaats geplaatst.

Oktober 2018 LNG Event - Zwevegem

Oktober 2018 LNG Event - Zwevegem

Het spandoek met een afbeelding van de nieuwe vestiging staat op zijn plaats en is zichtbaar vanaf de N391. Net als op het nieuwbouwterrein in Zele hebben we ook hier een prachtig Volvo LNG Event georganiseerd. En ook hier hebben relaties op afspraak de kracht mogen ervaren van de nieuwe Volvo FH 460 LNG trekker.

Oktober 2018 - Zwevegem

Oktober 2018 - Zwevegem

Het afgraven is klaar en de schone laag is strak getrokken. Nu wordt het perceel in gereedheid gebracht d.m.v. menggranulaat. 

September 2018 - Zwevegem

September 2018 - Zwevegem

We zijn gestart en er is veel bedrijvigheid! Er is begonnen met het afgraven van de grond en ook onze toekomstige buren zijn al druk bezig.

Augustus 2018 - Zwevegem

Augustus 2018 - Zwevegem

De containers voor het spandoek waar het toekomstige pand op wordt weergegeven worden al geleverd. Dit geeft aan dat de bouw binnenkort gaat beginnen.

Mei 2018 - Zwevegem

Mei 2018 - Zwevegem

Prachtige luchtopname van het nieuwe bedrijventerrein De Pluim aan de Bekaert (N391). De aanrijroute, rotonde en de bakken voor de groenvoorziening zijn intussen gerealiseerd. Medio september zal begonnen worden met de afgraving.

December 2018-2 - Zele

Nadat de vloerverwarming was gemonteerd is de speciale afwerkvloer gestort en zijn de eerste ramen van de kantoren geplaatst.

December 2018 - Zele

December 2018 - Zele

Een enorm raam- en puzzelwerk! De vloerverwarming wordt door het gehele pand geplaatst.

November 2018 - Zele

November 2018 - Zele

Diverse soorten mantelbuizen in de vloeren zijn ingegraven en aangesloten. Er worden nu diverse voorbereidingen getroffen om de vloeren in de werkplaats klaar te stomen voor de volgende stap.

Oktober 2018 LNG Event - Zele

Oktober 2018 LNG Event - Zele

In oktober hebben we een prachtig Volvo LNG Event kunnen organiseren op deze locatie. Hier hebben relaties op afspraak de kracht mogen ervaren van de nieuwe Volvo FH 460 LNG trekker.

Oktober 2018 - Zele

Oktober 2018 - Zele

Het dak is waterdicht afgewerkt en de de lichtstraten zijn geplaatst. Verder is het kantoorgedeelte verder opgebouwd en worden aan de zijkant van het dak de gevelplaten gemonteerd.

September 2018 - Zele

September 2018 - Zele

Er is begonnen met o.a. het plaatsten van de dakisolatie en de TPO dakbedekking.

Augustus 2018-2 - Zele

De steeldeck van het dak en de afvoer van het regenwater is klaar en men is begonnen met het monteren van de zijwanden. Er zijn ook al weer meer putten in de werkplaats geplaatst.

Augustus 2018 - Zele

De steeldeck dakplaten van de werkplaats worden gemonteerd en de eerste putten zijn geplaats. 

Juli 2018 - Zele

Er zijn flinke stappen gemaakt. De totale staalconstructie is verder opgebouwd. De wanden op de tweede etage van het kantoorgedeelte zijn opgetrokken en het kanaalplaatvloer zit er op.

Juni 2018-4 - Zele

Juni 2018-4 - Zele

Een heugelijk moment! De enorme Volvo zuil en spandoek met het pand van de nieuwe Nebim vestiging in Zele zijn geplaatst. 

Juni 2018-3 - Zele

De staalconstructie aan de linkerzijde is verder gevorderd en hoogste punt is bereikt. Ook de buitenmuren van het kantoorgedeelte zijn al tot de eerste etage opgetrokken. De contouren van de doorgangen en grote raampartijen zijn al zichtbaar.

Juni 2018-2 - Zele

Juni 2018-2 - Zele

Een groot deel van de fundering is klaar en men is gestart met de staanders van de staalconstructie. Daarnaast zijn de eerste bouwlagen van het kantoorgedeelte opgetrokken.

Juni 2018 - Zele

De afzetting is geplaatst en na het nauwkeurig uitmeten is het uitgraven van de fundering nu klaar. Na het plaatsen van de bekisting, bouwfolie en wapeningsmatten wordt alles in gereedheid gebracht om het beton te gaan storten.

Mei 2018 - Zele

Het afgraafwerk is begonnen! De eerste contouren zijn zichtbaar en geven duidelijk de grootte van het project weer. Wouw! Wat een oppervlakte.