100% Volvo-kwaliteit met Volvo-ruilonderdelen

Volvo biedt al sinds 1945 ruilonderdelen aan. Hierdoor wordt in vergelijking met de productie van nieuwe onderdelen 80% bespaard op het gebruik van energie. Daarnaast wordt er ook nog eens 85% bespaard op het benodigde materiaal. En dat tegen een lagere prijs en volledige Volvo-garantie. Niet alleen u heeft er dus voordeel bij, maar ook het milieu.

Wie zijn portemonnee en ook het milieu wil sparen kiest Volvo-ruilonderdelen. Dit zijn gebruikte originele Volvo-onderdelen die volledig zijn gereviseerd, opnieuw geassembleerd en aangeboden worden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Op ruilonderdelen is bovendien dezelfde garantie van toepassing als op nieuwe originele Volvo onderdelen. Ruildelen zijn eigenlijk opnieuw gefabriceerde onderdelen. Onderdelen worden ingenomen bij uw dealer en ontmanteld. Nauwkeurig wordt de conditie van het onderdeel beoordeeld en besloten of het mogelijk is het onderdeel als ruildeel in te zetten. Vervolgens worden de onderdelen gereinigd, slijtage-delen vervangen en de onderdelen opnieuw geassembleerd en getest. Een ruilonderdeel heeft exact dezelfde specificaties als een nieuw origineel onderdeel, inclusief alle updates en technische verbeteringen.

Volvo ruilonderdeel

Het Volvo ruilonderdeel programma is gebaseerd op kwaliteit. Daarom is dezelfde garantie van toepassing als op nieuwe onderdelen. Een ruilonderdeel heeft een gereduceerde prijs, maar een aanzienlijk kleinere impact op het milieu. Door ruilonderdelen aan te bieden wordt er 80% bespaard op het gebruik van energie in vergelijking met de productie van nieuwe onderdelen. Daarnaast wordt er 85% bespaard op het benodigde materiaal. Niet alleen u heeft er dus voordeel bij, ook, door het verlengen van de levensduur, het milieu. Volvo past dit al toe sinds 1945. De reductie van het gebruik van grondstoffen staat per jaar gelijk aan 155.000 treinwagons ruw materiaal, wat neer komt op een trein van 1650 kilometer lang. Ruilonderdelen zorgen daarmee voor een veel lager gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Een volledig assortiment

Volvo biedt een van de grootste assortimenten ruilonderdelen op de markt, en het aanbod wordt nog voortdurend uitgebreid. Naast beschikbare ruileenheden vindt u alles: van luchtcompressors, regeleenheden, motoren, versnellingsbakken en turbocompressors tot koppelingssets en tachografen.

Uw voordelen:

  • Onderdelen van hoge Volvo-kwaliteit
  • Een lagere prijs ten opzichte van nieuwe originele Volvo onderdelen
  • Snelle vervanging in plaats van langdurige reparatie
  • Maximale beschikbaarheid
  • Volledige Volvo-garantie