volvo Renault Trucks

Alle Renault Trucks T en D nu standaard met 3 jaar garantie

07-05-2020

Vanaf heden biedt Renault Trucks Nederland standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen. 

Een Renault-truck staat bekend om de gunstige total cost of ownership (TCO) en met de optimalisering van de nieuwe 2020 modellen in combinatie met het unieke aanbod van drie jaar garantie is de TCO nog beter geworden. Bovendien voorkomt dit onverwachte kosten voor de termijn van 3 jaar of 400.000 km. 

Renault Trucks D & T model 2020 

De Renault Trucks model D 2020 biedt de chauffeur een comfortabele en veiligere werkomgeving doordat de indeling van het interieur is vernieuwd. En de Euro 6 step D-motor verbruikt tot wel 7% minder brandstof waardoor er ook minder CO2 wordt uitgestoten. Tevens zijn alle nieuwe motoren in het leveringsprogramma van Renault Trucks compatibel met XTL (synthetische diesel). 

De Renault Trucks model T 2020 is nog betrouwbaarder geworden en heeft een lager brandstofverbruik dankzij de Euro 6 step D-motor. Deze combineert het ‘map-based’ Optivision-systeem (optioneel) van de jongste generatie met geïntegreerde database en de adaptieve snelheidsregelaar ‘Eco Cruise Control’. 

Comfort als uitgangspunt

Standaard wordt het model year 2020 geleverd met o.a. lederen stuurwiel met een verstelbare stuurkolom in drie richtingen, cabine instap met RVS portierdrempel en carbon look dashboard. Bij de T High zit standaard een luxe beklede chauffeursstoel met twee comfortabele armleuningen.

Professioneel dealernetwerk 

“Door het aanbieden van drie jaar volledige garantie op alle nieuwe modellen Renault Trucks D, D Wide, T en T High willen wij klanten kennis laten maken met onze betrouwbare producten en dienstverlening. Ons professionele dealernetwerk beschikt over uitgebreide expertise. Wij kunnen het perfecte voertuig samenstellen, en hebben tevens veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor transportbedrijven, van eigen rijder tot aan grote transportmultinationals. Het Renault Trucks-dealernetwerk heeft Europese dekking wat klanten verzekert dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is. Wij hebben vertrouwen in onze producten en garanderen onze klanten met de drie jaar garantie dat ze zorgeloos kunnen ondernemen”, verklaart Remko Bal, Director Service Market & Retail Development bij Renault Trucks Nederland.

Onderhoud met een servicecontract

“Om kosten nog overzichtelijker te houden en zeker te weten dat de truck juist wordt onderhouden, adviseren wij een servicecontract. Doordat het voertuig standaard 3 jaar volledige garantie heeft, bieden we ook onze servicecontracten tegen scherpe tarieven aan”, geeft Remko Bal aan. 

De 3 jaar volledige garantie*, met een maximum van 400.000 km geldt voor alle typen Renault Trucks modeljaar T 2020 en D 2020 die vanaf 1 maart 2020 worden verkocht. 

* De algehele voorwaarden zijn te vinden op de website van Renault Trucks. 


Nu standaard gratis 3 jaar garantie

OP DE T-LINE EN D-LINE MODELLEN

3 jaar volledige garantie tot 400.000 km
Total cost of ownership (TCO) nog gunstiger
Zorgeloos ondernemen
Uitgebreide expertise bij Renault Trucks-dealers
Servicecontract tegen scherp tarief

nebim-5-jaar-garantie-1200-1.jpg
nebim-5-jaar-garantie-1200.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu