volvo Renault Trucks

Imposante heavy duty bumper voor Volvo FH

07-07-2015

Volvo Trucks heeft een heavy duty bumper voor de Volvo FH geïntroduceerd. De bumper is maar liefst 132 mm verlengd, hoeken en voorplaat zijn geproduceerd van 3 mm staal en beschermt de Volvo FH op de bouwplaats of in het bos.

De heavy duty bumper voor de Volvo FH zorgt ervoor dat de Volvo FH nog geschikter is voor zware rijomstandigheden, zoals onverharde wegen en de bouwplaatsen. Maar ook in het bomentransport komt de nieuwe bumper tot zijn recht. Dat is niet verwonderlijk omdat de nieuwe heavy duty bumper voor de Volvo FH is gebaseerd op het bumperconcept van de Volvo FMX, die ontwikkeld is voor zwaar werk.

De hoeken en voorplaat zijn gemaakt van 3 mm staal. Een vaste opstap boven de voorplaat is in het design geïntegreerd. De hogere positie van de bumper draagt bij aan de uitstekende oploophoek. Deze is ruim 20 graden voor voertuigen met een extra hoog constructie-chassis dat werd geïntroduceerd op de Volvo FH in 2014. Een volledig goedgekeurd trekoog kan 36 ton aan en wordt aangeboden als optie af fabriek.

De bumper is tot slot 132 mm verlengd om eventuele eerste klappen op te kunnen vangen en essentiële onderdelen zoals de koplampen te beschermen.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu