Succesvolle chauffeursdag Walkro

Voor het tweede jaar op rij heeft Nebim Business Solutions een chauffeurstraining aan 49 chauffeurs van Walkro Grondstoffen BV mogen geven. Dit in het kader van de verplichte nascholing Code 95.

De training werd op de moderne hippische accommodatie 'Equestrian Centre de Peelbergen' gehouden. De totale training was verdeeld in diverse onderdelen, zoals digitale tachograaf, EHBO, communicatieve vaardigheden, klantenbenadering en de praktijktraining: spiegelafstelplaats in combinatie met zit- stuurhouding. Om deze leerzame dag voor iedereen tot een goed resultaat te brengen, werden er meerdere groepen gemaakt. De dag werd afgesloten met een overheerlijke meerlanden buffet. Nebim wil Equestrian Centre bedanken dat we gebruik mochten maken van deze prachtige locatie en Walkro Grondstoffen BV voor het mogen verzorgen van deze complete chauffeurstraining op maat.

8 december open chauffeursdag (baantraining)

Op deze dag wordt er een chauffeursdag georganiseerd voor minimaal 20 personen (maximaal 30 personen) op een locatie in Weert. Houdt onze webpagina via onderstaande button in de gaten en meld u op tijd aan, want vol is vol!

Meer Code 95

 

Wilt u meer informatie over Code 95 trainingen?

Wilt u een compleet pakket aan chauffeurstrainingen? Wij helpen u graag bij de nascholing van uw chauffeurs.

Meer Code 95